вівторок, 7 листопада 2017 р.

МОН просить урочисто відкрити ще один шкільний конкурс


Міністерство освіти і науки звернулось до регіональних управлінь освіти та інститутів післядипломної педагогічної освіти з проханням організувати урочисте відкриття в усіх регіонах країни Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості. Відповідний лист підписаний заступником міністра Павлом Хобзеєм.
Зокрема, у МОН просять організувати відкриття конкурсу 2017 року в День української писемності та мови 09 листопада, а також забезпечити проведення І-ІІІ етапів змагань у визначені строки.
Метою конкурсу учнівської творчості є популяризація творчої спадщини Шевченка, активізація виховної та патріотичної роботи серед учнівської молоді, а також підтримка талановитої молоді та творчої праці вчителів, викладачів, керівників студій тощо.
Конкурс проводиться під гаслом «Обєднаймося ж, брати мої!» та присвячується Шевченківським дням.
Для участі у конкурсі можуть подаватись різноманітні за жанрами літературні твори, дослідження з історії України та її державотворення, твори образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва.
Цього року, до розгляду y конкурсі приймаються роботи на тему: «Ніхто нам не збудує держави, коли ми її самі не збудуємо, і ніхто з нас не зробить нації, коли ми самі нацією не схочемо бути» у номінаціях «Література» та «Історія України і державотворення».
Переможці конкурсу будуть нагороджені дипломами та подарунками.


Немає коментарів:

Дописати коментар