Навчально-методична робота в КЗО "ПОКРОВСЬКЕ ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ" ДОР"
МК кухарської справи та охорони праці
2024-2025 навчальний рік
ПЛАН роботи МК
ВІДОМОСТІ про членів МК
ТЕМИ самоосвіти членів МК
ГРАФІК проведення відкритих уроків
ГРАФІК проведення предметних декад
РЕЗУЛЬТАТИ анкетування діяльності педагога
ЗВІТ голови МК за І семестр
ПРЕЗЕНТАЦІЯ про роботу МК за І семестр
2023-2024 НАВЧАЛЬНИЙ РІК
ПЛАН роботи МК
ВІДОМОСТІ про членів МК
ТЕМИ самоосвіти членів МК
ГРАФІК проведення відкритих уроків
ГРАФІК проведення предметних декад
ЗВІТ голови МК за навчальний рік
2022-2023 навчальний рік
План роботи МК
Відомості про членів МК
Теми самоосвіти членів МК
Графік проведення відкритих уроків
Графік проведення предметних декад
Звіт голови МК за навчальний рік
2019-2020 навчальний рік
План роботи МК
Відомості членів МК
Корисні матеріали
"Страви з прісного тіста" (навчально-практичний посібник)
"Приготування страв з риби та морських продуктів" (для майстрів виробничого навчання)
"Приготування супів" (для майстрів виробничого навчання)
"Приготування страв з м'яса, сільськогосподарської птиці та субпродуктів" (для майстрів виробничого навчання)
Віртуальний
кабінет з кухарської справи
http://chefvpu75.blogspot.com/
Звіт про проведення декади кухарської справи
Немає коментарів:
Дописати коментар
Головна сторінка
Підписатися на:
Дописи (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар