вівторок, 3 листопада 2015 р.

Про проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад серед учнів ПТНЗ з історії, математики та фізики

  З метою пошуку літературних талантів серед учнівської молоді, розвитку нових поколінь української літератури та з нагоди 145 річниці  від дня народження  великої української поетеси Лесі Українки (13.02.2016),  вшанування пам’яті великої української письменниці і відповідно до Положення (додається) пропонуємо взяти участь у щорічному Всеукраїнському дитячому конкурсі «У пошуках літературних талантів».
Конкурс покликаний створити соціальне замовлення на ранню літературну творчість, повернувши Україну в русло цивілізованих країн світу, які плекають свої таланти з дитинства, проходить щороку в м. Новоград-Волинський Житомирської області. До участі допускаються поетичні та прозові твори учасників, яким на момент оголошення висновків журі ще не виповнилось 18 років.
Конкурс оголошується в номінаціях «Поезія» і «Проза», допускаються твори, написані українською мовою.
Переможці конкурсу одержать такі премії:
У номінації „Поезія”:
1 премія – 8000 грн.,
2 премія – 6000 грн.,
3 премія – 4000 грн.
п’ятьом дипломантам по 1000 грн.
У номінації „Проза”:
1 премія – 8000 грн.,
2 премія – 6000 грн.,
3 премія – 4000 грн.
п’ятьом дипломантам по 1000 грн.
Щоб взяти участь, потрібно надіслати свої твори, набрані на комп’ютері 14 кеглем TimesNewRoman через півтора інтервали. У номінації „Поезія” допускаються поеми, вірші, байки. У номінації „Проза” – романи, повісті, оповідання, казки, есе. Кількість сторінок і кількість поданих на конкурс творів не обмежується.
Заява про участь у конкурсі складається  в довільній формі, у якій вказуються прізвище, ім’я, по батькові, дата народження, місце проживання і навчання, домашня адреса, контактний телефон, електронна пошта і улюблені заняття конкурсанта. Збір конкурсних творів триває з 1 січня до 1 червня 2016 року.
Церемонія вручення нагород відбудеться у музеї Лесі Українки в м. Новограді-Волинському Житомирської області 1 серпня 2016 року (на роковини смерті Лесі Українки. Кращі твори учасників конкурсу будуть надруковані в літературних газетах, журналах, на сайтах, видані в антологіях.
Твори надсилаються за поштовою адресою:

Всеукраїнський дитячий конкурс «У пошуках літературних талантів», вул. Банкова, 2, м. Київ, Київська організація Національної спілки письменників України,01601або за електронною адресою: talant_novogradvolynsky@ukr.net

Немає коментарів:

Дописати коментар