середу, 29 квітня 2015 р.

Про відзначення дня Європи

 Щорічне відзначення  Дня Європи  в нашій державі  започатковано в третю суботу травня (Указ Президента України від 19 квітня 2003 р. № 339). Це день відзначається як історична подія для всіх націй Європейського континенту. Головною метою відзначення Дня Європи є формування позитивної громадської думки щодо євроінтеграційного курсу України; ознайомлення якомога ширшого кола учнів, громадськості з європейськими  цінностями та традиціями; популяризація загального європейського культурного надбання серед    молоді; залучення населення регіонів України до діяльності пов’язаної з інтеграцією країни до ЄС.
       Враховуючи вищезазначене рекомендуємо з 12.05. по 17.05.2015р. провести  в навчальних закладах тематичні тижні, долучитися до відповідних заходів на своїх територіях організованих органами місцевого самоврядування.

      У зв’язку з цим виступаємо з ініціативою створити  від імені  учнівських ЄК креативні відеопоздоровлення  з Днем Європи педагогічним колективам, учням, батькам і надати  ці матеріали в  НМЦ ПТО. Кращі відеовітання  будуть розміщені на сайті НМЦ ПТО у розділі «Відеоматеріали ПТО». Крім того , для створення банку даних про діяльність учнівських ЄК просимо заповнити  анкету (додається). Відеопоздоровлення та анкети надати електронною поштою , або іншим способом в методичний центр до 14.05.15 року.

Т.в.о. директора  НМЦ ПТО                                                    М.М.КОРНІЄНКО

Немає коментарів:

Дописати коментар