четвер, 4 грудня 2014 р.

Про проведення V Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 29 вересня 2014 року № 1/9-493, наказу департаменту освіти і науки облдержадміністрації від 20.10.2014р. № 648/0/212-14 «Про підготовку та проведення обласного етапу V Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка», з метою вшанування творчої спадщини Т.Г.Шевченка, виховання в учнів почуття гордості за свій народ, любові до рідного краю, формування готовності творити добрі справи задля рідної Батьківщини, виявлення творчо обдарованої молоді, розвитку її потенціалу, виховання поваги до мови і традицій свого народу пропонуємо організувати участь учнів ПТНЗ у першому етапі Конкурсу з 29 листопада до 06 грудня 2014 року за визначеними ДОІППО завданнями.
Звіти про кількість учасників по курсах, роботи переможців та заявки на участь у заочному етапі надати до НМЦ ПТО до 10 грудня 2014 року. Визначені переможці візьмуть участь в очному етапі в січні 2015 року на базі ДОІППО, про що буде повідомлено додатково.
Час виконання завдань – 4 астрономічні години.
Теми творчих робіт пов’язані з культурою, мораллю, духовними цінностями українського народу, які сприяють об’єднанню, формують почуття патріотизму, оптимізму і віри в щасливе майбуття нашої держави.
Роботи оцінюються відповідно до їхньої специфіки з урахуванням складності, обсягу, важливості, у визначенні рівня комплексної мовно-літературної підготовленості учасників за вимогами оцінювання навчальних досягнень учнів навчальної програми з мови а літератури.


Директор                                В.М.ВАСИЛИНЕНКО

Немає коментарів:

Дописати коментар